sunnuntai 7. elokuuta 2022

Jotain pientä.....

Kesä on mennyt, siis tähän mennessä, hyvin vähillä käsitöillä. Nyt, kun on tullut tv:sta urheilua seurattua, käsityöt ovat tulleet mukaan 'kuvioon', ainakin nimellisesti! Tällaisen puuvillaisen kolmiohuivin neulominen on ihan mukavaa, varsinkin kun on vain ihan sileää neuletta. Lanka on ihan mukavan tuntuista puuvilla-lankaa ja värit ovat mieleiset. Tämänkin huivin tekeminen on kestänyt jo toista vuotta, ehkäpä tämä valmistuu nyt yleisurheilun em-kisojen aikana tai sitten ei!
Toinenkin ikuisuus 'käsityöprojekti' on shaalin virkkaaminen pitsineliöistä kasvivärjätyistä, hyvin ohukaisista villalangoista. Sekin on sellainen kesäajan terassityö. Aloitin neliöiden virkkaamisen nelisen vuotta sitten ja satakunta lappua on valmiina, ei niistä vielä mitään aikaiseksi saa ja työ jatkuu ensikesänä....... toivottavasti.
Nyt on parasta siirtyä ihan arkisiin askareihin ja aloittaa huushollin siivoamisella ja sen jälkeen tutustua kankurittaren pajan tilanteeseen näin lomien jälkeen. Ennen lomalle lähtöä kudoin katelustoja juuttiloimeen paperinarusta ja fanttilangasta. Lointa on vielä jäljellä muutama metri, ehkä kudon vielä muutaman katealustan sekä mahdollisesti liinoja. Tässä kuva yhdestä alusesta, kuteena on musta ja harmaa fanttilanka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti