keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Pientä vipinää ja pihan 'kukkaloistoa'

Huomenet vaan täältä Meri-Lapista. Viileää on, mutta kaikesta huolimatta kesän vihreys vallitsee ympäröivässä luonnossa ja kukat ovat alkaneet kukkimaan. Luonnonkukista Voikukat, Rentukat ja Kullerot kukkivat, Tuomi aloittelee kukintaansa ja kukkapenkissä Esikot, Narssissit ja Tulppaanit ovat avanneet kukkansa. Kyllä tästä kesä tulee, joskaan ei mikään intiaanikesä.
Tässä perennapenkissä Tulppaanit ovat etualalla ja takana jo hyvässä kasvuvauhdissa on erilaisia Nauhuksia.
 Viikonloppuna (5-6.6.) osallistuin Suomen Käsityöyrittäjien järjestämääm  Oulun Käsityökortteliin. Oulussa tunnelma oli kohdillaan, ihania asiakkaita ja yhtä ihania 'kollekoita. Toivottavasti tästä tapahtumasta tulisi perinne. Oulun Kauppatori on oiva paikka tällaisille tapahtumille.
Kuvassa esittelen kutomiani RiemuRaita tyynynpäällisiä.
Tämä viikkoa menee aivan toisenlaisissa touhuissa, olemme saaneet kaksi lomailijaa ja he kyllä pistävät vauhtia papan ja mummun rutiineihin. Tänään menen poikien kanssa tutustumaan Tornionlaakson Maakuntamuseoon ja sitten Hesburgeriin syömään!
Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille lukijoilleni.

3 kommenttia:

  1. Mie muistan miten lapsena lumouduin lapin kulleropeltoihin, ne oli aivan mielettömän upeita, siitä asti kullero on yksi lemoikukistani,
    Oikein mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. lomailijat pitävät varmaan mummin liikkeessä, ja mikäpä sen mukavampaa olisikaan!
    myyntipöytäsi täys kauniita tuotteita, kyl niitä kelpaa esitellä. nuo käsityöläisten myyntitapahtumat saisivat jalkautua mieluusti myös Varsinais-Suomeen.

    VastaaPoista