maanantai 15. helmikuuta 2021

Helmikuisia mietteitä

Se on sitten jo helmikuu ohittanut puolenvälinsä! Päivittäinen valoisa aika etenee vauhdilla ja ei kestä montaa viikkoa kun talven selkä alkaa taittumaan ja kevät saapuu. Hmh, onkohan se näin? Toivottavasti. Hartiahuivit valmistuneet ja ovat matkalla asiakkaalle. Vuorossa on 'pajan' tai 'ateljeen' elikkä työhuoneen siivous ja samalla myös materiaalien läpikäyntiä ja mietintää tulevasta toiminnasta, aika näyttää... Ulkona paukkuu pakkanen, tällä hetkellä se on -15 astetta, siis kivan kirpeä ilma odotettavissa aamulenkillä, minne kohtapuoleen suunnistan. Nautitaan talvesta ja lumestakin.....
Hyvää talvista tiistaita tämän kuvan kera teille toivottelen.

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana sydän! Kiitos ja hyvää tiistaista myös sinne pohjoiseen. Kyllä kevät tulee, aamulenkillä kuulin talitinttien viserrykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tulleehan se kevät, päivä on jo pidentynyt huomattavasti.

   Poista
 2. Ihanaa talven jatkoa sinnekin! Ainakin täällä on saatu nauttia ihanista talvipäivistä jo jonkin aikaa: puhdasta valkoista lunta, paksu huurre puissa ja ihanan kirkas aurinko paistaa päivällä. Voiko sen kauniimpaa olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja totta on, ihania ja aurinkoisia talvipäiviä on ollut ja lumi sekä pakkanen kuuluvat talveen.

   Poista
 3. Hei! Löysin juuri blogisi ja liityin lukijoihin.
  Sievä sydän ❤ Helmikuu on tosiaan mennyt vauhdilla ja kuu on jo puolessa välissä. Pakkaspäiviä on riittänyt ja auringon paistetta. Talvi on kauneimmillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos ja tervetuloa blogini lukijoihin. Talven kuuluu ollakin tällainen, kuin nyt on ollut. Lunta on riittävästi koko maassa ja lapset, myös aikuiset, saavat nauttia talven riemuista.

   Poista
 4. Hyvää talven jatkoa ja kevään odotusta sinulle

  VastaaPoista