torstai 30. tammikuuta 2020

Valoisuutta kohti mennään

Ja sitten on tammikuun viimeinen pävä, huh miten nopeasti pimeäkin (kaamos) aika on ohi. Päivien valoisuus on jo huomattava. Lumitöitä on viime päivinä saanut mukavasti tehdä, tänä aamunakin tunnin verran ja jatkoa on luvassa.
Ateljeen puolella on menossa loimen luontia ja jo kudottujen huivien hapsujen solmimista. Aika hyvin on uudenvuoden päätökseni työaikojen suhteen pitänyt,  aloittelen noin klo 9 aikoihin ja lopettelen noin klo 14 aikaan. Tällöin jää aikaa näille uusille 'harrastuksillekin' - hulavanteen pyöritykselle ja opettelulle leipomiseen hapanjuuren avulla. Kyllä sitä vanhakin oppii uusia asioita, kun ei heti luovuta!
Tässä kuvassa on menossa seuraavien villahuivien loimen luonti. Homma jatkuukahvipaussin jälkeen.
Toivottelen mukavaa viikonloppua itse kullekin blogilaiselle.

3 kommenttia:

 1. Kiitos samoin ! Hyvää viikonloppua.
  Kauniit värit huiviin.
  Meillä Helsingissä on tänään mustaakin mustempaa, lunta ei ole ollut koko talvena :(

  VastaaPoista
 2. Kauniita värejä olet käsittelemässa, täällä muutamia hiutaleita leijuu taas ilmassa mutta sammal on kauniin vihreää metsässä . Minäkin ostin hulavanteen mutta hankalaa kun en mahdu sitä pyörittämään..otan siitä kesän urakan kun voin tehdä sitä ulkona..hurjasti saatkin pyöritettyä.. tuskin minä tuollaisiin yllän koskaan

  VastaaPoista
 3. If you're trying to burn fat then you have to get on this totally brand new custom keto meal plan.

  To produce this service, licensed nutritionists, fitness couches, and professional chefs have united to develop keto meal plans that are efficient, convenient, cost-efficient, and enjoyable.

  Since their launch in January 2019, thousands of clients have already remodeled their body and well-being with the benefits a smart keto meal plan can provide.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones provided by the keto meal plan.

  VastaaPoista