tiistai 19. marraskuuta 2019

Vesisade

Marraskuun loppupuoli ja vettä sataa! Toivottavasti jotain jää jäljelle lumesta, jota viime viikolla saimme.  Päivät kuluvat tilaustöitä  tekemällä, viimeinen satsi tälle vuodelle ns lapin villahuiveista, lähtee tänään tilaajalle. Vippeläloimi on kudonta valmiina  ja tilaukset tästäkin loimesta saan  valmiiksi vielä ennen joulumyyjäisten alkua.  Tänäkin vuonna osallistun tuotteitteni kanssa Rovaniemellä Arktikumissa tapahtuville Arktisille Markkinoille. https://www.visitrovaniemi.fi/fi/tapahtuma/arktiset-markkinat-arktikum/
Pieniä käsitöitä, siis lähinnä neuleita, säärystimiä ja kämmekkäitä valmistuu hiljalleen ja eiköhän aarrearkkuni  sisältö ole täysi kun joulumarkkinoille suunnistan. Aarrearkku on vanha ns kapsäkki, vuosimallia 1950!
Valitettavasti kuvia en saa nyt laitettua, kun chrome-selain ei enään tunnista kuvankäsittelyohjelmaa, jota olen käyttänyt eli Picasaa.Tietokoneeni muutenkin on aivan sekopäinen, chrome ja windows  10 eivät tunnu olevan saumattomassa yhteistyössä.  Odottelen postilakon loppumista, jotta voin koneen lähettää korjaajalle (pojalleni).
Vau, yhden kuvan onnistuin saamaan tänne, tässä kuvassa on viimeisin villahuivi valmistumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti