torstai 3. lokakuuta 2019

Ja taas on lokakuu.....

Hupsista sentään, onpas kulunut päiviä, viikkoja ja näköjään melkein kuukausia viimeisestä postauksestani tänne. Olen kyllä päivittäin käynyt lukemassa kirjoituksianne ja ihailemassa ottamianne kuvia, mutta oma kirjallinen tuotanto on ollut mitätöntä.
Syyskuussa olin viikon verran 'tunturirallissa' eli myyntireissut Ylläkselle ja Pallakselle. Ruska oli vasta aloittelemassa värejään. Nautin aina valtavasti tunturinäkymistä ja -tuulista. Yllästunturin tapahtumassa kerroin kehyskudonnasta ja näytin/opastin tekniikkaa. Tässä yksi kuva omasta harjoittelustani.


Nyt on jo lokakuu menossa ja sehän tarkoitaa sitä, että jouluun on vain kymmenisen viikkoa!
Olen ahkeroinut 'pajallani' pellavaisen laudeliinaloimen kanssa, sidos on aaltotoimikas ja kutominen on hieman haasteellista, ei ihan metriä päivässä ehdi saamaan valmiiksi. Tykkään käyttää tuotteissani ns ei tavanomaisia sidoksia.  Aaltotoimikas näyttää tällaiselta
Yöllä on ollut parin asteen verran pakkasta ja sehän tietää sitä, että loputkin syksyiset pihatyöt on tehtävä. Daaliat olen jo ottanyt sisätiloihin ja kohta siirrän ne talvilepoon odottelemaan tulevaa kevättä. Callunat ostin jo viimeviikolla ja tänään laitan ne pelargonien tilalle terassin ruukkuun. Siinä ne on minun 'pihatyöt'.
Mukavaa lokakuuta kaikille lukijoilleni.

2 kommenttia:

  1. Upea laudeliina kangas. Minulla on puutarhassa hommia kesken mutta eiköhän ne tule tehtyä.

    VastaaPoista