sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Tänäänkin olen töissä purkaamossa....

No nyt ei enään pauku pakkanen, lämpötila on +-0 ja tietty, lunta sataa....  talvella on tapansa, jos ei pauku pakkanen, niin se on sitten lumipyry tai -sade. 
Silloin tällöin tekee mieli laittaa ns vanhanajan ruokia. tänään päätin tehdä 'lappapuuroa' ja mehuun käytin punaisia viinimarjoja. Siellä se nyt puurokattila on ulkona jähtymässä ja sitten vain vatkaaminen  niin a vot herkullinen jälkiruoka on valmiina.
Olen ahertanut huiviloimen kanssa, en ole ollut tyytyväinen kuviointiin, joten nyt mene työskentelemään 'purkaamoon' ja pomitun sidoksen  purkaminen on ihan yhtä hidasta kuin kutominenkin. Sen tästä saa, kun on täydellisyyden tavoittelija.
Tällaista kudoin, ja en ole tyytyväinen....
Eihän tässä muuta, kuin piirtämään ja suunnittelemaan toisenlaista kuviota.  Onneksi telkusta tulee taas lempiohjelmiani,  urheilua! Siinä samalla kun seuraa hiihtoja, mieli lepää ja valmistuu sukkia jämälangoista.  Nikki saa tällaiset sukat, näyttävät tosi isoilta, mutta koko on 25 ja lankana Nalle-lankaa. Nikin äiti saa samanlaiset.
Eilinen päivä oli pyhitetty 'purkaamolle' ja leipomiselle. Leipominen rentouttaa mieltä ja unohtuu tuo kuvion suunnittelu kaulahuiviin. Niin, pullaa ja sämpylöitä, maistuvat taivaallisilta lämpiminä. Sämpyläänkin kun laittaa voita väliin, niin muuta ei tarvitse.....


Antoisaa pyhäpäivää itse kullekin blogilaiselle.

2 kommenttia:

 1. punaherukoista minäkin teen välillä puolukoiden sijaan vispipuuron. en ollut aiemmin kuullutkaan et kyseessä on lappapuuro;)
  voisilmäpullat ja sämpyläsi todella herkullisen näköiset. on sinulla hommaa purkaamossa, sitä se joskus on, ei voi mitään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuotteen suunnittelu vie kohtuuttomasti aikaa, ja kun kuvittelee piirtäneensä oikean kuvion, niin toteutettuna se ei olekaan mielen mukainen. Onneksi on mahdollisuus purkaa ja kokeilla uudelleen. Tällä 'meän perän murthela' vispipuuro on lappapuuro.

   Poista