tiistai 14. marraskuuta 2017

kangaspuiden taikaa

Hei blogiystävät, nyt minun on ihan pakko laittaa vielä yksi 'vippelä'kudonnainen teille näytille. Tästä tulee pannulappu, viimeistelyä en ole vielä tehnyt, mutta tällaiselta se nyt näyttää...  koko on n. 20x20 cm.

Mukavaa marraskuista tiistaita teille kaikille lukijoilleni.

9 kommenttia:

 1. Voi että on niin hieno, harmittelen täällä kun ostin min mallin kangaspuut lapsenlapsille mutta siinä ei se "viriö" tai mikä se oli..se ei aukee kun yhdelle päin..Ajattelin saada heitä kiinnostumaan asiasta mutta onnistunko saamaan sen kuntoon. Täytyy yrittää kysyä joltain joka ymmärtää paremmin asian ( sinä osaisit neuvoa ) Hyvää jatkoa ja joulun odotusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minikangaspuut ovat minulle ihan outo juttu. Toivottavasti olet saanut apua pulmaanne.

   Poista
 2. Paketti lähti hyvissä ajoin kohti määränpäätä Japania, kiitos ripeän toimintasi Kankuritar. Nimesimme sen hieman omavaltaisesti tervehdykseksi Joulumaasta:))
  Tontut sai lahjaksi nuorimm aisemme ja hän ihastui myös lahjaansa iki hyviksi. Uskonpa, että siitä tulee vuosikymmeniksi joulusomiste hänen kotiinsa. Minulla on muutamia koristeita, jotka ovat seuranneet mukanani aina lapsuudenkodistanija ensimmäisiltä avioliittovuosiltamme liki neljä vuosikymmentä sitten.
  Oikein hyvää joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta vippeläkudonnaisten parissa myös tulevana vuotena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu hyvältä, että pidit tuotteistani, kiitos. Vuosi on lopuillaan joten toivottelen oikein hyvää alkavaa vuotta 2018.

   Poista
 3. Kyllä on kauniita töitä. Tuo vippelä on minulle tuntematon juttu. Olen kutonut paljon palttinaa ja nyt viimeaikoina toimikasta. Hyvää joulun aikaa ja toukasta uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Tunnit vippelän kanssa pajallani jatkuvat.
   Hyvää uutta vuotta 2018.

   Poista