perjantai 2. joulukuuta 2016

Harmittava vahinko
Huomenta blogiystävät
"Hoppu ei ole hyväksi ja kiire kunniaksi"- tämä vanha, suomalainen sananlasku napsahti kohdalleni ns naulankantaan. Loppui kiire ja häsyäminen viikon ajaksi. Viimeistelin kundontatöitäni ja sakset vähän lipsahti ja siinä meni vasemman käden etusormi tikkauskuntoon. Vakaa tarkoitus oli osallistua Rovaniemellä 3.12. pidettäviin perinteisiin joulumyyjäisiin. Nyt joudun ainakin sen tapahtuman perumaan, yhdellä kädellä on aika vaikeaa hoitaa kaikkia tarvittavia töitä ja asioita. Kirjoittaminenkin tuntuu hankalalta yhden käden sormilla.
Se on sitten vain otettava pokkari siihen terveeseen käteen ja rauhoitttava lukemaan.
Oli muuten Fiskarsin sakset terävät - pitäisköhän antaa valmistajalle vinkkiä 'uudesta' käyttötavasta? Leikkaavat hyvin myös lihaa!!!

4 kommenttia:

 1. harmitus sentään, onneksi ei sentään pahemmin käynyt!
  mikä pokkari menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä luen sellaista kuin 'Muistojen vuokset' Sidney Sheldonin tuotantoa. Dekkarit ovat mielilukemistani, mutta nyt ei sattunut kirjahyllyssä lukematonta, sellaista olemaan.
   Huomasin onnekseni, että neuletta pysyn tekemään, joten noita nilkkaimia tässä sitten värkkäilen.

   Poista
 2. Voihan harmitus minkä tempun ne terävät sakset tekivätkään, hyvä että onnistuu sentään jotakin tekemään. Siitä se paranee kun jaksat odotella

  VastaaPoista
 3. Voi kurjuus, oot tainnu jo parantua, mieki ain pekään leikata mitään ja millään, ko tuo näkö on huono, nyt on pakko itse kaikkea tehdä ko ukko siel sairaalas potee syopää eikä oo huushollarskana.
  Miul on sellaset fiskarsin keritsimet pienet kämmemsakset,jolla leikkaan vaaroovasti lankoi poikki ku päättelen neulomuksiani= sukantekeleitä.Mut ei se vahinko tuu kello kaulassa vaikkui olis varovaine, hetken herpaantuminen ja poks...Parempaa onnea yälle vuodelle:)

  VastaaPoista