tiistai 27. syyskuuta 2016

makeata aamua

Huomenet! Tämän, syksyisen aamun, aloitin leipomalla makeita mustikkapiirakoita, nimeltään ovat 'Mäntylän muorin laukkupuolet'.
Tälläkertaa leivoin myös piirakoita gluteenittomana ja laktoosittomana ja sitten vehnäjauhoista laktoosittomana. Gluteenijauhot ovat aika haasteellista leivottavaa, näin kun harvakseltaan niistä leipoo. Joulun alla olen leiponut gluteenittomista jauhoista kampanisuja ja joulutorttuja.
Noh, tässä kuitenkin kuvat aamun touhuilusta.
Tässä ylemmässä kuvassa ovat gluteenittomat laukkupuolet ja tässä alla olevassa vehnäjauhoista leivotut.

Molemmat maistuivat yhtä 'makeilta'.

1 kommentti:

  1. Voi miten herkullisen näköisiä. Mäntylän muorin laukkupuolet reseptin kyl haluaisin itselleni myös!

    VastaaPoista