sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Ihania kesäpäiviä

Nyt on kuulkaat niin kaunista ja lämmintä kesää, että käsityöt ovat joutaneet ihan nurkkaan asti. Sukan tekelettä yritin jatkaa, mutta ääh, ei huvittanut. Sitten virkkasin muutamia isoäidinneliöitä paju-nimisiä ruutuja, ei sekään erityisemmin kiinnostanut. Otin pokkarin käteen, laitoin auringonottopaikkaani  patjan ja siinä vain köllöttelen ja nautin Kaari Utrion Paperiprinssistä ja auringosta. Nyt on kesä!
Mieleni vipeltää vielä muutaman viikon takaisessa lomamatkallani  Albaniassa ja sen jälkeen Espoon suunnalla vietetyssä ajassa  'koira-mummuna'. Olimme puolison kanssa nelisen viikkoa pois kotoisista maisemista ja kyllä se meitä virkistikin, kovasti. Ihana tulla takaisin kotiin ja ihan niihin tavallisiin rutiineihin mitä meille itse kullekin vuosien saatossa syntyy.
Laitan tähän muutaman kuvan Albanian matkaltani

Tässä kuvassa on Unescon maailmanperintökohde Berat, pojan perheen kanssa teimme sinne päiväretken, https://fi.wikipedia.org/wiki/Berat


Durresin rantahietikolla iltakävelyllä, lämpötila + 28 astetta ja takana auringon lasku Adrian mereen

Tämän upean liinan, sain miniäni äidiltä. Liiina on tehty neuleena, uskomattoman upea käsityö.

Ja täällä viimeisenä kuvaa Albanian eteläosasta, missä Joonianmeri hohtaa turkoosina.

Mukavia kesäpäiviä teille kaikille lukijoilleni, tänäänkin on luvassa kaunis, aurinkoinen ja lämmin kesäpäivä. Eilen pesemäni matto kuivuu hyvää vauhtia näillä 'keleillä'.

1 kommentti:

  1. Oikein hyvää kesän jatkoa ja hyvä että osaat rentoutua lukemisen parissa

    VastaaPoista