maanantai 14. maaliskuuta 2016

Hidastuksen opetteluun pakotettu!

Hidastus on nyt muotisana, vai kuinka? Sitä olen nyt yrittänyt harjoitella. Kankurittaren pajalla  on nyt tällainen hidastusvaihe menossa, mutta lujille se ottaa....  Yksi shaaliloimi on ollut luotuna jo monta kuukautta - odottelen inspiraatiota kudelankojen valintaan ja myös sidokseen. Kyllä mie joka päivä pajan puolella olen ollut ja kaikenlaista pientä siellä puuhastellut eli hidastellut. Jos totta puhutaan, niin tähän hidasteluun on kyllä olemassa syy - itse hankittu iskias - joka ei millään meinaa asettua ja joka ei ollenkaan tykkää istumisesta.
No sukkia ja säärystimiä voi ehdä myös seisaaltaan ja jos mikä on ihanaa, niin uusien kuvioiden kehittely. Kaikkien värikkäiden töiden jälkeen, tummanharmaa - valkopohjaiset työt näyttävät hyvin selkeiltä ja kauniilta. Vai mitä sanotte näistä valmistumassa olevista säärystimistä?
Mukavaa maaliskuista päivää lukijoilleni.
ps. hiihtokausi aloitettu ja toivottavasti jatkuu pitkään......


3 kommenttia:

 1. No jopa siulla on riesa, laita villaa siihe kipiään kohtaan se helpottaa jonkin verran. Paranemisia

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen väri-ja kuvioyhdistelmä tuossa varressa!
  Itse jouduin opettelemaan kymmenisen vuotta sitten pitkällään neulomaan ja virkkaamaan, kun istumaan tai seisomaan ei pysty. Loppujen lopuksi helppoapitkällään tehdä, eikä niskat rasitu, mulla tyynykasa tukemassa.

  VastaaPoista
 3. Miten itse hankitaan iskias?
  aijai, kun on kaunista kirjoneuletta. Minä vaan en ossaa. Eilen illalla yritin ottaa siitä niskalenkin, mutta ei, ei se vielä onnistunut. En käsitä, miten kirjoneuleesta saa noin tasaista....

  VastaaPoista