sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Joku asia onnistuu, joku asia ei?

Aloitan tuosta, mikä ei onnistunut! Kaapissani on ollut jo monta kuukautta pari muovikassillista sipulin kuoria, toinen kassi sisältää keltasipulin kuoria ja toinen kassi on täynnä punasipulin kuoria odottamassa lankojen värjäys inspiraatiota. Tarvitsen kovasti vihreitä sävyjä lankoihini ja niinpä päätin kokeilla vihreää väri punasipulin kuorilla. Ei onnistunut, ainakaan vielä. Sain ruskean vihreitä sävyjä, mutta en sitä kaunista, kirkasta vihreää.... Päätin olla lannistumatta ja kokeilla uudestaan - joskus - ehkä kesällä!
 Hyviä värejä nytkin tuli, mutta ei sitä mitä etsii. Kuva vääristää lankojen värejä, ovat enemmän vihreään kuin ruskeaan taittuvia, ja näyttäisi siltä, että päivä päivältä vihreä sävy tulee enemmän ja enemmän esille, mutta ei kirkasta vihreää - harmi.

Ja sitten se mikä onnistui! No se oli makoisa kasvispata. Ohessa muutama kuva materiaaleista ja sitten kuva lopputuloksesta!
Tästä se alkaa! Huomaatko perunan muodon, oli niin sydämellinen että pakkohan näistä on hyvää tulla!
Juurekset paistumassa öljyssä
ja sitten paprikat vuorostaan
Sitten molemmat pannulliset yhdistetty kasariin, tilkka vettä mukaan, oreganoa ja muut mausteet....joita olivat kuvassa olevat!
Ja hyvää tuli, siis onnistuin!
Tätä kasvisruokaa on helppo tehdä, pilkot vaan erilaisia kasviksia paistumaan ja kiehumaan ja maustat niillä mausteilla joista pidät! Aikaa menee vain puolisen tuntia ja kaikki on valmista syömiseen!
Hyvää alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Makoisaa onkin tuollainen vihanneskeitto, teen silloin tällöin.
  Ei se niin helppoa ole saada toivomaansa tulosta tuolla värjäämisellä, olet kyllä mielestäni tosi taitava onnistumaan joten uusiksi vaan myöhemmin.

  VastaaPoista
 2. Joskus se toivottu väri ei vaan tule, mutta älä sure upeita nuokin värit on ja ihanan värikästä ruokaa

  VastaaPoista
 3. Törmäsin sinun blogiin sattumalta! Mie en ole koskaan sipulinkuorilla saanu muuta ku keltasta, mutta jos on saatavilla porkkanan naatteja niin pitäs saaha kirkkaampaa vihriiää :)

  VastaaPoista