maanantai 16. marraskuuta 2015

Talventörräjät

Eilen aamulla oli kiva käydä aamulenkillä. Lämpötila oli +-0 ja yöllä oli hieman satanut lumen näköistä ainetta maahan ja puiden sekä pensaiden oksille. Muutamia talventörrättäjä oli myös saanut lumipeiton päällensä.
Pietaryrttihän se siinä törröttelee!
'Lenssu' alkaa helpottamaan, antibiotiit purevat poskiontelotulehdukseen ja lämmin inkiväärijuoma helpottaa kummasti olotilaani. Kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu - toivottavasti.
Ei ole käsitöitä oiken jaksanut tehdä, mutta eilen istuin pajallani monta tuntia ja kudoin pannunalusia juutista ja koivunoksista. Koivunoksissa on aivan ihana tuoksu, kesä?
Työteliästä marraskuuta itse kullekin täältä pimmeyen keskeltä.

7 kommenttia:

 1. Kiva kuva. Tänne Hämeeseen odotetaan vielä ekaa räntäsadetta. Ehkäpä viikonloppuna. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Aamuhämärissä luonto näyttää aivan erilaiselta kuin päivällä.
   Toivottavasti saatte lunta (lue valoisuutta) sinnekin päin Suomea.

   Poista
 2. Ei näy meillä lunta, vettä sataa ja on pimeää.
  Toivotaan että flunssasi menee pian ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu siltä, että flunssa olisi ohimenossa! Toivottavasti tunne on oikea.

   Poista
 3. Ihana sana tuo talventörröttäjä, juuri sopiva noille törryköille. Kuule ei se haittaa jos hieman levähdät nuhaa parantaaksesi, minä lepäilen ja laiskottelen vaikka nuha jo meni. Jostain pitäisi löytää innostusta tekemiseen. Tylsää on ihan uusi olotila minulle huh sanon vaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Tuntuu siltä, että itsekin on vähän tällainen 'törröttäjä', odottaessa parempaa olotilaa. Flunssa on kyllä ohi menossa, toivottavasti.

   Poista
 4. no istuupa tauti Sinussa tiukasti! itse olen viel säästynyt onneksi, influenssarokotustakaan en aio ottaa, vaik työnpuolesta sen saisikin ilmaiseksi.

  VastaaPoista