sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Talviaikaan - ko?

Jos jostakin en pidä, niin se on tämä kellon aikojen siirtely! Vaikka se kuinka johtuisi jostain 'eu-direktiivistä', en todellakaan ymmärrä sen järkevyyttä. Grhhhh.... sisäinen kelloni on pitkään kesäajassa ja niinpä tänäkin aamuna heräsin klo 4.15 talviaikaan....

Aamulehteä odotellessa monta kupillista kahvia ja yhtä monta pikkupullaa on 'uponnut' sisuksiini ja kello on vasta puoli kuuden tietämissä.


Tänään alkaa sitten pesuhuone- ja saunaremontti niin, että lämminvesivaraaja siirretään terassille odottamaan jatkotoimenpiteitä. Ollaan siis ilman lämmintä vettä jonkin aikaa, onneksi on uimahalli, missä käydä suihkussa.


Kun työhuoneessani lämpötila on noussut 20 asteeseen, siirryn sinne. Tämä suloinen 'Kellokalle' siellä minua odottelee ja samalla näköjään tarkastaa, onko kaulahuivin kutominen edistynyt sovitulla tavalla!

Oo, sitä ennen kuitenkin on aamulenkin vuoro pikku pakkasessa.

Hyvää lokakuista viikkoa lukijoilleni.

6 kommenttia:

 1. Aikasessa on kukuttu täälläkin, Lillin sisäinen kello on vielä kesässä ja ulos on päästävä oli kello missä ajassa sitten.
  Oikein mukavaa viikkoa siulle ja toivotaan että remontti sujuu ilman ongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti remontissa ei tule muuta kuin positiivisia yllätyksiä. Meinaan vaihtaa saunan värin sellaiseksi 'savusaunan' tunnelman väriseksi. Katsotaan miten muorin käy. Pappa laittaa koasti hanttiin!

   Poista
 2. Minäkin heräsin kesäajan mukaan enkä osannut nukkua enää, yritin kyllä. Olen muuten samaa mieltä kanssasi tästä "kellojen muuttelusta", aivan hullu idea. Mutta tänään on onneksi ihana aurinkoinen ilma, mikä on harvinaista herkkua tänä syksynä. Vein pyykitkin ulos kuivumaan, vaikka eivät ne taida ehtiä kuivua, jos ennuste pitää paikkansa ja illalla alkaa sataa, mahdollisesti jopa lunta. Raikastuvat ainakin, haen sitten sisälle illalla.
  Hyvää loppukuuta remontista huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman tei eilen pyykkien kanssa. Tulee ihan erilainen, raikas tuoksu vaatteisiin.Toivottavasti remontissa kaikki menee 'suunnitelman' mukaisesti.

   Poista
 3. Olitpas aikaine aamusta, minä kävin monta lenkkiä yölläkin vettä keittämässä että henki pihisee jotenkin (ääntä ei ollenkaan ) Olikin syksyisen vaisu päivä, värit jo haalistuneet ja lumen odotteluun alkaa jo tottua. Vielä ennättää lenkkeillä ilman liukkaita niin siellä kuin täälläkin, toivon ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on tällaista aikaa, onneksi ei vielä ole liukkaista kelejä ollut, mutta tulossa ovat! Toivottavasti äänesi paranee jo olotilasi helpottuu.

   Poista