sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sukkia, sukkia, ja muutakin....

Helmikuun ensimmäinen viikko on jo mennyt menojaan ja toinen alkamassa. Kevättä kohti mennään, vaikka seuraavaa kuvaa katsoessa, ei vielä siltä tunnu!

Tuo talo, joka puitten takaa ja lumen keskeltä pilkottaa, on meidän koti. Ikkuna, joka kuvassa näkyy, on apukeittiön pikkuikkuna ja se on parin metrin korkeudella maasta!
Elikkä lunta on ihan riittävästi, ainakin jos minulta kysytään.Telkkua katsellessa on kiva tehdä virkkaus- ja neuletöitä. Meillä on lastenlapsia yhteensä kuusi, joista kaksi tyttöä, nuorta naista jo, ja heille on valmistanut sukat ystävänpäivän lahjaksi. Tällaisia niistä tuli
Toivottavasti tytöt niistä tykkäävät. Poikien vuoro on heti, kun hiihto-urheilulähetyksiä tulee lisää tv:stä.
Jokin näissä kuviosukissa kiehtoo minua, ja samalla saan tuota lankakorin sisältöä vähennettyä. Seuraava neletyö on ns. kämmekkäät. Löysin laatikostani pörröistä lankaa, ainakin 20 vuoden takaa. Vyötteessä lukee Panda!
Siitä saan ihanat kämmekkäät, jollekin!Kangaspuissa jatkuu villahuivien kudonta.


13 kommenttia:

 1. Onpa ihanan väriset sukat!

  Täällä kainuussa lunta on myös runsaasti. Parina päivänä on aurinko jo vähän näyttäytynyt joten kyllä se kevät sieltä tulee vaikkakin hitain askelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo kyllä se kevät tulee, talitiasetkin ovat alkaneet sirkutella titityytä.

   Poista
 2. Onpa ihanan väriset sukat!

  Täällä kainuussa lunta on myös runsaasti. Parina päivänä on aurinko jo vähän näyttäytynyt joten kyllä se kevät sieltä tulee vaikkakin hitain askelin.

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat sukat.
  On teillä tosiaan lunta, huh.

  VastaaPoista
 4. Ompas nättejä iloisa sukkia. Ihan varmasti noista tykkäis kuka vaan ♥
  Lunta on meilläkin vaikka toisille jakaa, lumitöitä saa olla vähän väliä tekemässä. Kohtahan se onneksi alkaa sulamaan maaliskuun tullessa.

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteät sukat! Kyllä varmaan neidot tykkäävät. Kirjoneule on kivaa tehtävää, kun siinä "tapahtuu" koko ajan, samoin esim. palmikkosukat.

  Onpa sitä lunta tosiaan siellä! :o Ei meillä taida olla noin paljon, vaikka ihan reilusti onkin.

  VastaaPoista
 6. valtavat kinokset, ei kyl ihan tasapuolista, tääl tuskin taas hiihtämään pääsee! onpa raikkaat kuviot, ilo nuo on saada:))
  kirjoneuleet on tosi koukuttavia, eilen valmistui revontulilapaset ja heti perään kaivoin esille Haaviston Sata kansanomaista kuviokudinmallia, puikoille pääsi täl kertaa orakkailla ja seitikillä värjätyt langat, mallina apilanlehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoneuleet ovat koukuttavia. Tälle talvelle olen vasta yhden kerran käynyt hiihtämässä. Ilmat ovat olleet tosi kummallisia. Lumituiskua, vesisadetta, valtavaa tuulta ja ladut ovat metsän roskien peitossa.

   Poista
 7. Onpa siellä mahtavat lumimäärät.
  Hienoja kirjoneulesukkia, kyllä nuoret neidit varmasti niistä tykkäävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä lunta riittää! Neidit tykkäsivät kovasti sukistaan.

   Poista
 8. Hei vaan, ja kiva kun olet piipahtanut sivullani. Tosi hienoja on sukat. Onhan kirjokuvion neulominen haasteellisempaa mitä pelkän sileen neulominen, siksi niitä on kiva tehä.

  VastaaPoista