keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Ihana aamu!!

Nyt on ihan pakko laittaa tännekin kuvia 'ihanasta' ja työntäyteisestä aamusta! Tällainen tunnelma hyökkäsi eilen aamulla vastaan, kun avasin ulko-oven! Kiva tunne, kun pitäisi lähteä heti aamusta liikkeelle!

Kaivat ensin auton esiin lumen alta, sitten saat aloittaa 'luomisen' ja nyt tarkoitan lumen luomista!
Onneksi on tuo puolipeitto autoa osittain suojaamassa! Tuo kinos tuossa talon nurkalla oli yli puolimetrinen, sai siinä muutaman kolallisen työnnellä, jotta piha-alue näytti taas oikeanlaiselta. Me jaamme miehen kanssa lumitöiden tekemisen. Hänellä todettiin sepelvaltimotauti ja nyt en anna hänen rehkiä! Hän kyllä yrittää protestoida ko asiasta, mutta hän saa tehdä ns viimeistelytyöt pihalla.
On meillä autotallikin, mutta siitä tehtiin Kankurittarelle työhuone-ateljee-paja, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Nyt on juuri kangaspuissa valmistumassa seinätekstiili, tekniikkana on vakoraanu-sidos.
Ohessa kuva siitä, millaiselta vakoraanu-sidos näyttää. 
Tämä seinätekstiili, ei ole minun kutoma.
Mukavaa torstai-päivää lukijoilleni.

6 kommenttia:

 1. No on teillä lunta ja meillä lumen saa puhaltamalla pois auton päältä.
  Tasan ei mene talvi tässä maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi! Joo, ei mene tasan talvi ei, meillä on nyt pakkasta -24 astetta ja Utsjoella -38,8 astetta!

   Poista
 2. Lunta on täälläkin luotu tällä viikolla ka joka päivä. ;) Onneksi meillä miehellä ei ole ainakaan vielä *koputan päätäni* mitään estettä raskaampien hommien tekoon, mutta koskaanhan ei tiedä, mitä on tulossa. Mutta vaikka en tykkääkään lumitöistä, niin kivaa on, kun on lunta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, ja kiitos viestistäsi. Tykkään lumesta ja tykkään myös lumitöistä, silloin kun noita molempia on kohtuullisesti! Lumi ja pakkaset kuuluvat talveemme.

   Poista
 3. luomiseksi on sul näemmä mennyt monella tapaa;) sanon kuten kosotäti, lumet saa puhaltamalla pois auton päältä täälläkin valitettavasti.
  kuulostaa kovin tutulta tuo, et autotalli on jossain muussa käytössä kuin peltihepon tallina.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, kyllähän sitä monenlaista 'luomistyötä' tekee! On vain osattava ottaa asiat ja 'luomiset' yksi kerrallaan! Tykkään talvesta ja talveen kuuluu pakkaset ja lumityöt. Juuri nyt on pakkasmittarissa - 24 astetta ja tuon viiman kanssa vaikutus on -28 asteen tuntumissa. Utsjoella näytti olevan -38,8 astetta!

   Poista