sunnuntai 21. joulukuuta 2014

2 yötä vielä Jouluun....


Kuvan tonttutyttö on sytyttänyt tuikun palamaan ja odottelee viestiä joulupukilta. Voi olla, että joulupukki ohittaa meidän talon tänä jouluna, mutta eihän sitä koskaan tiedä...... kahden päivän päästä ollaan viisampia tämänkin asian suhteen.
Tottapuhuen, aion raahata puolisoni tänään paitakauppaan ja ostaa hänelle pari arkipaitaa. Olen nimittäin kyllästynyt hänen harmaisiin ja hyvin, hyvin  kuluneisiin paitoihin. Yritin jo kerran hävittää toisen paidan, mutta hän sattui vilkaisemaan roskakoriini ja huomasi sen siellä..... argh...  Pitäkää peukkuja puolestani!
Lauantaina satoi lunta  noin kymmenisen senttiä ja kun pakkanen on kiristymään päin, saamme mekin täällä  Perämeren pohjukassa valkoisen joulun.  Joulukuusi on haettu ja eiköhän se tänään kanneta sisälle odottelemaan koristeita.
Vuosien kuluessa joulun vietto muuttaa muotoaan, kaukana on se aika, jolloin lapset olivat pieniä ja joulutouhut sen mukaisia, oli jännitystä, odotusta, vilinää ja melskettä, niinkuin lapsiperheissä tulee ollakin. Nykyisin joulut ovat rauhallisia ja nautitaan kiireettömyydestä ja olemme kaksistaan. Luultavasti kaivamme valokuvakansiot esille ja muistelemme 'lapsellisia jouluja'.
Kuvan tonttutytön tavoin toivotan teille blogini lukujoille  oikein Hyvää Joulun aikaa.


5 kommenttia:

 1. Lumihuntuun valkeaan,
  peittyy hämärtyvä maa.
  Joulumieli iloinen,
  täyttäköön joka sydämen.

  Rauhaisaa joulua teille!

  VastaaPoista
 2. Siunattua Joulua Sinulle.Meilläkin täällä etelässä on maa valkoinen ja pakkasta n,14 astetta.Kaunis jouluaamu.

  VastaaPoista