perjantai 28. marraskuuta 2014

Joulukiireitä, pieniä ja isoja!

Joulukuu alkaa tuossa tuokiossa. Menossa on marraskuun viimeinen viikonvaihde ja kaikenlaiset joulukiireet ovat alkamassa. Nyt tarkoitan näitä erilaisia joulumyyntitapahtumia. Edellisenä viikonvaihteena oli oman osuuskuntamme (Meän Markkinat) Peräpohjolan Wanhan ajan joulumarkkinat ja kuten aikaisemminkin, ne pidettiin Åströmin kartanon historiallisessa miljöössä. Mie häärin taas ylimmäisenä joulutortun paistajana ja saihan siinä muutaman (n. 500) joulutorttua vääntää. Yhdessä tekeminen on antoisaa, tästä linkistä voit kurkata millainen osuuskuntamme on, kokeile sellaista kuin https://fi-fi.facebook.com/pages/...Meän-Markkinat/571019326267082
Nyt tänä viikonloppuna on joulumarkkinat naapurimaan ja naapurikaupungin (Haparanda) puolella, tässä linkki, niin voitte itse katsoa millaista meininkiä toisella puolella Tornionjokea https://www.facebook.com/pages/HM-Hermanson/664936613523861?hc_location=timeline Osuuskuntamme on siellä mukana omilla pöydillään ja ite olen myymässä tänään.
 Harmi, kun en nyt noita netti-osoitteita saa tähän paremmin näkyville, taito ilmeisesti ruostunut!
Oma iso kiire on tapahtuma, johon osallistun  11-14.12.2014, POP UP ILO Joulutori Helsingissä. Ei kiirettä muuten ole, mutta tuotteet lähetän postitse pojalleni ja se työ pitää hoitaa alkavalla viikolla. Ajattelin kokeilla tällaista ennenkuin asetun kokonaan  tai edes osa-aikaisesti  keinustuoliin sukkaa kutomaan!
Mukavia joulukiireitä itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti