keskiviikko 22. lokakuuta 2014

muistoja - odotusta - toimeen tarttumista

Päivät kuluvat, aivankuin odottaisi jotain? tapahtuvaksi. En tiedä mitä, mutta sellainen on olotila. Pienellä 'pakolla' komennan itseäni työhuoneen puolelle ja siellä odottavan loimen luomista, puihin laittoa jne. Keksin kaikenlaisia sijaistoimintoja, jotta työtä voisi siirtää ja kuitenkin tiedän, että ei se työ etene siirtämällä, kyllä siihen on tartuttava, ihan kunnolla.  Voihan tämä olla vielä jälkitunnetta veljen pois menon johdosta. Eli mieleni haluaa vaeltaa muistoissa....lapsuuden - nuoruuden - aikuisuuden ja nyt tämän hetken ajassa. Tarpeellista, uskoisin.
Piha kaipasi vielä loppujärjestelyä ennen talven tuloa. Salava (jota vihaan) ei ole vielä pudottanut kaikkia lehtiään, joten odotellaan vielä muutama päivä,  ennenkuin haravaan tartutaan.


Tällainen lankavuori odottelee loimeksi tuloa, värit kyllä kovasti inspiroivat minua ja eiköhän sitä tänään 'luovaan' työhön pääsekin. Sieltä löytyy lankoja Tekstiiliteollisuudelta, Titityyltä ja Wetterhofilta. Silkkiä, silkkivillaa, villaa ja alpakkaa, kaikki suloisessa sovussa keskenään.
Nyt lähden ottamaan kupillisen kahvia ja suunnistan kohti työhuonetta. Mukavaa keskiviikkoa.

5 kommenttia:

 1. Joskus se on vaan tuollasta, mutta kyllä noin ihanat langat varmasti antaa sen inspiraation. :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihana lankakasa. Jos tuosta ei mieli piristy, niin sitten on jo huonolla tolalla.

  VastaaPoista
 3. Osanottohali näin virtuaalisesti veljesi poismenon johdosta! Kyllä sellaisen jälkeen saakin olla "hidas tarttumaan" työhön, on hyvä antaa aikaa muistoille kuten olet tehnytkin. Minäkin olen siirtänyt ja siirtänyt yksien sukkien kirjomista, mutta kai siihen pitää tarttua. Jos ei muuten, niin edes ilahduttaakseni sukkien saajaa 7v, joka putosi eilen puusta ja nyt on kipsi kädessä.

  VastaaPoista
 4. Surullista :( Mutta siltikin on tosi kauniita lankoja, onko villat noihin lankoihin omista tai jostain lähistön lampaista?

  VastaaPoista
 5. Hei vaan, kyllä nämä langat on tilattu Tekstiiliteollisuudelta ja Titityyltä ja Wettehofilta, ei ole omia lampaita, joiden villoja voisi hyväksi käyttää. Tykkään tehdä tuotteita silkkivilla-langoista, ovat niin utuisen pehmeitä kaulalla ja yllä. Hyvää viikonvaihdetta sinulle.

  VastaaPoista