torstai 23. lokakuuta 2014

Lunta ja lankoja

No niin, nyt se sitten on maa valkoisena ja lunta tuiskuttaa koko ajan lisää. Sääennuste lupaa lumisadetta huomiseen amupäivään asti. Tuuli on melkoisen kovaa ja puuskaista, siitä huolimatta tai juuri siitä syystä on ihan pakko lähteä aamulenkille. Ihana tulla sitten sisälle lämpimään, puoliso nimittäin laittoi tulet leivinuuniin ja sieltä kuuluu melkoinen ritinä ja pauke, kun poltettavana on vanhaa ja kuivaa kuusipaneelia!
Olen muutama vuosi sitten tilannut/ostanut Ylistaron Kehräämöltä suomenlampaan villalankaa, mustaa ja ruskeaa. Jos teillä blogin lukijoilla on tarve ko langoista, myisin ihan mielelläni ne pois. Langat ovat ns pesemättömiä, 100 % villaa, 100 g:n vyyhtejä. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut.Mutta nyt, aamulenkille ja sitten huiviloimen kimppuun. Suunnitelmissa on sidos, jota en ole aikaisemmin kokeillut ja se herättää mukavaa innostusta.

1 kommentti:

  1. tääl ei ole viel tälle syksylle lunta sadellut, mukava niin. tsemppiä syksyysi, isoveljeni kuoli kolmisen vuotta sitten, tutuilta tuntosi tuntuvat

    VastaaPoista