sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Voi kauhistus tuota pihaa!

Kotona, loman jälkeen! Olimme taas kerran Lappia ja tuntureita kiertelemässä ja sitten lopuksi siellä omalla piilopirtllä syksyä ja ruskaa seuraamassa sekä' lataamassa akkuja' tulevaa talvea varten. Ilmat olivat mitä parhaimmat ja pois lähtiessä päätimme puolison kanssa, että kyllä me vielä ennen talven tuloa käymme mökillä muutaman päivän rentoutumassa!

Kotiin tulimme eilen ja voi kauhistuksen 'kanahäkki' tuota pihaa! Pihallamme on kolme isoa Sembramäntyä ja tänä kesänä niihin on iskenyt joku sienitauti, koska lähes kaikki neulaset ovat ruskeita ja putovat pois. Pahalta näyttää puiden kohtalo. Neulasethan kyllä saa pois haravoitua, mutta mitä jos puutkin joudutaan kaatamaan? Onko teillä lukijoistani, kenelläkään kokemusta tällaisesta?
En halua edes kuvaa ottaa pihastamme nyt ja on tosi paha mieli, koska nämä männyt ovat olleet hyvin kauniit ja vihreät kesät - talvet.

Eihän tässä muuta nyt auta kun lähteä haravointi hommmin. Hyvää alkanutta viikkoa teille.

2 kommenttia:

  1. Tuossa mei naapurissa on kaikissa nuorissa männyissä ihan samanlaista,muutama vihreä neulanen enää jälellä.Joten voin kuvitella miltä teillä näyttää, tosi kurjaa.
    En tiedä toipuuko puut, ei tiennyt naapurikaan
    Mutta tästä huolimatta iloista syksyä.

    VastaaPoista
  2. Voi surkeutta, jospa apua löytyisi . Varmasti ihanaa lataumista siellä mökillänne

    VastaaPoista