tiistai 26. elokuuta 2014

seuraamaani blogit kadonneet!!

Nyt olen aivan hämmästynyt, seuraamani blogien luettelo on kadonnut, tulee vain tällainen viesti:

Lisää luettavia blogeja lukuluetteloosi

Et tällä hetkellä seuraa yhtään blogia. Voit lisätä lukemistoosi seurattavia blogeja alla olevan Lisää-painikkeen avulla. Lisää

Uusin viesti blogista Blogger Buzz

Making it easier to manage pages on your blogOnko tämä vain joku Bloggerin häiriö, vai  olenkohan 'töpännyt jotain pahasti? Onko teille muille sattunut tällaista?

Viikko on jo puolessa välissä ja elokuu loppumassa. Niin se vain kesä taas hurahti ohitse. Toivottavasti syksy on lämmin ja kaunis ja talvi tulisi mahdollisimman myöhään.
Viikonloppuna olen pääkaupunkiseudulla, ensin juhlimme veljeni syntymäpäivää ja sitten käyn moikkaamassa pojan perhettä. Maanantaipäivän sitten istunkin junassa virkkailemassa.
Mukavaa keskiviikkoa.

8 kommenttia:

 1. Hei, on miulki sattunu noin, mut sit menen pois sivulta ja kirjaudun uudestaan, yleensä se on auttanut.'
  Mukavaa elokuun loppupuolta.

  VastaaPoista
 2. Minulle sattuu vähän väliä, mutta kun napsuttelen edestakaisin edelliselle sivulle , niin kyllä ne blogit sieltä jossain vaiheessa taas tulee näkyviin.

  VastaaPoista
 3. En muista, että minulle olisi juuri noin sattunut, mutta silloin tällöin joku muu häikkä, joka sitten yleensä korjaantuu itsekseen omia aikojaan. Siis tietenkin vain, jos se johtuu Bloggerin häiriöstä. Sinuna odottelisin muutaman päivän ihan rauhassa ennen kuin teksisin mitään. Jos ei "blogilistasi" palaa takaisin, niin kai se on sitten tehtävä uusiksi, harmi vaan.

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne sieltä jostain palaavat. Aika usein käy noin. Ei syytä huoleen, vaikka se just silloin harmittaakin!

  VastaaPoista
 5. Minulle sattuu tuo usein, päivittämällä sivun (joskus montakin kertaa joutuu päivittämään) luettelo tulee esiin. Joten neuvon päivittämään sitkeästi vaan, kyllä ne sieltä tulee taas näkyviin.
  Itse luen blogeja edelleen paljon blogilistan kautta bloggerin lisäksi, mielestäni bloggeri jättää päivityksiä välillä näyttämättä.

  VastaaPoista
 6. Älä ole huolissasi! :) Sen sivun kun päivittää uudestaan ( ei aina auta..), voi palautua takaisin. Myös välimuistin tyhjennys aika-ajoin voi auttaa, eli historiatietojen poisto! :) Bloggerilla on välissä näitä juonitteluja..

  VastaaPoista
 7. Hei ja kiitos tiedoistanne. Tänään lista taas oli kokonaan nähtävillä. Täytynee alkaa poistelemaan vanhoja kirjoituksiani. Mukavaa torstaita ja loppuviikkoa teille.

  VastaaPoista
 8. Voiko tuollaistakin tapahtua, hyvä kun kerroit että arvaan olla hermoilematta. Taisin kirjoitella sinulle terkkuja kommentissani. Mukavaa matkaa

  VastaaPoista