maanantai 11. elokuuta 2014

Pellon Korjuu- tapahtuma ohitse

 Viikonloppuna Pellossa järjestetyn maaseutunäyttelyn nimi 'Pellon Korjuu' oli osuva nimi kylälle ja tapahtumalle. Väkeä tapahtumassa oli paljon, myyntiosastolta käsin messuvieraitten paljoutta oli  vaikea arvioida, mutta tuhatmäärin siellä väkeä 'lappoi'. Lauantai oli väkirikkaampi kuin sunnuntai. Liekö ilmalla ollut osansa asiaan. Sunnuntaina päivän lämpötila pyöri 13-15 asteen välillä ja vettä vihmoi silloin tällöin.
Tapahtuma oli hienosti järjestetty, seuraavan kerran Pellon maaseutunäyttely on kolmen vuoden kuluttua.
Omalta osalta meni kaikki hyvin. Ajomatkojen aikana ei tapahtunut haavereita ja tuotteeni kiinnostivat messuvieraita, mitä muuta voit toivoa?

Vaikka pihamaan perennat ja yrtit eivät tänä kesänä mitenkään innostavan näköisiä ole ollut, niin luonnon kukat ja kasvit ovat kukoistaneet komesti. Pojanpoikani, Tomas 10 v, kanssa innostuimme kokeilemaan villalankojen värjäystä tällä kasvilla,

 
ja keltaistahan me siitä sitten saimme. Tomas oli kovasti innostunut asiasta ja hän sai mukaansa pienen vyyhdin lankaa koulun käsityötunteja varten. Ihanaa kun lastenlapset viihtyvät mummun ja papan luona, vaikka kyllähän siinä omat touhunsa onkin, mutta onhan meillä aikaa ja sitä lapset tarvitsevat.
Nyt lähden keittelemään aamukahvit ja sateisesta ilmasta huolimatta, aamulenkille. Mukavaa tiistai-päivää kaikille blogin lukijoilleni.

4 kommenttia:

 1. Siulla jo seuraava värjäri siellä opissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Tomas on innostunut kaikesta käsillä tekemisestä. Hänellä on kova into tehdä kaikkia pikku korjauksia, leipoa jne. Tärkeintä varmaankin olla aikuisen kanssa ja jutella kaikenmoisista asioista. Poikien kotikieli on englanti, niin oleskelu mummulassa on hyvä suomenkielen kielikylpy ja tarpeellinen heille.

   Poista
 2. Hauska nimi tapahtumalle :)
  Ihana kuva Pietaryrtistä, en ensin meinannut tajuta, luulin virkatuiksi kukiksi :D

  VastaaPoista
 3. Pietaryrtti on yksi lempikasveistani mitä värjäysliemien keittämiseen tulee. Siitä saa vihreää ja keltaista, eri sävyissä. Kuvan otti siskoni mies.

  VastaaPoista