keskiviikko 6. elokuuta 2014

elokuun aamua

Lämpötila aamulla klo 5 on +21 astetta, kosteaa ja aah, niin ihanaa. Istun terassilla ja nautin kahvikupposen, kuuntelen ja nautin kesäaamun hiljaisesta tunnelmasta. Tornionjoen yläpuolella lokki jossain päin huutelee kuulumisiaan toiselle lokille ja sitten on taas aivan hiljaista. Tien päällä muutama auto hurisee,  äänet ei pilaa kesäaamun rauhaa. Tänäänkin on vielä odotettavissa kaunis ja helteinen päivä, nautitaan nyt näistä aurinkoisista päivistä.


Työhuoneellani on ollut melkoisen hiljaista, kesälomalaiset ovat olleet pääosassa parin viikon verran. Pikkuhiljaa ajatus siirtyy käsillätekemiseen ja uusien töiden suunnitteluun. Tulevana viikonloppuna on Pellossa maaseutunäyttely, www.pellonkorjuu.fi, missä tuotteitani on myynnissä Osuuskunta Meän Markkinoiden myynti pisteessä ( paikka no 19) ja tietysti olen myös itse siellä myyjänä. Luvassa on muutama hyvin kiireinen ja mielenkiintoinen päivä. Tästä linkki osuuskuntamme www sivuille http://personal.inet.fi/taide/osuuskuntameanmarkkinat

Tässä pari kuvaa kesän aikana kutomistani tuotteista, joita voi laittaa seinälle tai pöydälle!


Nautitaan vielä näistä loppukesän lämpimistä päivistä, ei näitä helteitä kovin usein kohdallemme satu!

5 kommenttia:

 1. Teillä oli aamulla jo ihan kuuma meillä tuohon aikaan +13 ja niin mukavan viileää, sain kukkapenkin taas kitkettyä.,
  Nuo työt on sitten upeita, ihan kuin ylimmäinen olisi täynnä erilaisia pöllöjä.? Oikein mukavia markkinoita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei vaan, kyllä siinä ylimmässä pöllöjä on. Kokeilin tehdä erilaisia ja erivärisiä. Pöllöt ovat nykyään hyvin suosittu kuvio-aihe.

   Poista
 2. Joskus muinoin ollaan käytykin Pellossa maaseutunäyttelyssä vai olikohan silloin messujen nimellä, mutta nyt suunnataan toisaalle. Vaikka kyllä houkuttais tulla moikkaamaan sinua. Lämmintä on muuten meilläkin vielä, mutta huomiseksi luvattiin jo jähtyvän "vain" +22. asteeseen. ;) Sanomattakin lienee selvää, että ihailin taas kudonnaisiasi. :)

  VastaaPoista
 3. Nämä kudonnaiset houkuttavat tutustumaan tekniikkaan tarkemmin. Kerrotko ovatko vippelää vai muuta?

  VastaaPoista