maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kaunista ja lämmintä kesää

Aamuhetki kullan kallis ja varsinkin tällainen, lämmin ja aurinkoinen aamu.  Kävimme puolison kanssa kävelemässä aamulenkin ja ihastelimme luontoa ja tuoksuja ja mietiskeltiin päivän touhuja. Ostimme eilen painepesurin ja tänään on tarkoitus kokeilla olohuoneen nukkamaton pesua. Saas nähdä miten siinä käy.
 
Värjäys-sessio on tällä kertaa ohitse täällä kotona. Sain värjättyä ne langat, mitä olin ajatellutkin värjätä ja tämän kesän värit ovat uskomattoman värikkäitä. Värjäykseni jatkuu Inarissa Värjärikillan järjestemillä värjäripäivillä. Haluan oppia tuntemaan sieni- ja kääpävärjäystä, koska mielenpohjalla on ajatus sienillä värjäämisestä. Sienien värisävyt poikkeavat muiden kasvien väreistä.
Nyt on vain se ikuinen ongelma, millä ihmeen ajalla saan langat tuotteiksi? Värjääminen on nii-iin ihanan koukuttavaa puuhaa, ettei millään malttaisi lopettaa!!

Kangaspuissa matto odottaa kutojaa, mutta miten tällaisilla ilmoilla voisi istua sisällä, ei ainaskaan.

Mukavaa alkautta viikkoa teille kaikille.
2 kommenttia:

  1. Olet oikeassa värjäys on mahtavaa hommaa, langat vaan alkaa loppumaan, mutta kaupastahan niitä saa:)) Oikein mukavaa värjäys sessiota siulle:))

    VastaaPoista
  2. Älä ihmeessä istu sisällä jos voit olla ulkona kauniissa luonnossa. Lankoja vaan lisää että saat touhuta värjäyksiä

    VastaaPoista