keskiviikko 7. toukokuuta 2014

koukussa?

En ole vielä haravoinut pihaa, en ole vielä pessyt ikkunoita ja enkä ole vielä laittanut talven yli levänneitä Daalian ja Ahkeraliisan mukuloita multaan ja ruukkuihin! En vielä. Olen viettänyt aikaa 'pajallani', koska olen  niin, niin koukussa kuvioiden kutomiseen. Aina kun yhden kuvion saa piirrettyä ja kudottua, toinen jo kurkkii pääni takaosassa ja odottaa toteuttamista. En ole vielä ottanut kuvia, koska haluan viimeistellä työt kunnolla ja sitten esitellä. Nyt hörppään toisen kupillisen kahvia ja laitan kasvanaamion ja alan lukemaan, teidän blogejanne. Ps. Kahteen viikkoon ei pihalla ja kukkapenkeissä ole tapahtunut muuta edistystä kuin se, että lumijää on sulanut pois. On tämä aika outo kevät! Mukavaa torstaita.

7 kommenttia:

 1. Kuule, tee vain sitä mikä tuntuu kivalta.
  Nuo muut hommat kyllä ehtii.
  Nauti siitä että saat taas valmiiksi jotain ihanaa, jännityksellä odotan kuvaa.
  Meillä täällä etelässäkin on kylmää ja tänään on luvattu vettä :(

  VastaaPoista
 2. Hitaasti täälläkin kevät edistyy,lämmittää täytyy.Kiva nähdä sitten valmista työtä,

  VastaaPoista
 3. Komppaan Annelia ja kehoitan vaan jatkamaan kutomisen parissa. :) On se tuo luomisen tuska niin ihanaa, että menee illoisesti keikkuen edelle kotitöistä. Nautitaan niistä siis! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa varmaan tulossa...anna ikkunoiden olla, kyllä ne liat niissä pysyvät. En minäkään ole pessyt, on paljon mukavampaakin tekemistä. Vanhassa Saunassa oli arvonta, jossa onni suosi sinua ;) Lähettäisitkö osoitteesi s-postiini ;)

  VastaaPoista
 5. Voi sentään, kevät nyt lopahti etenemästä. Sie voit ihan rauhassa tehdä mieleisiä kutomuksia. Ehkäpä piankin nähdään töittesi tuloksia, jäädään odottelemaan:)

  VastaaPoista
 6. Voi että ihanaa kun sinulla inspiratio päällä .se aivn mahtava tunne elikkä ei muuta kun keväthommat voi odottaa vielä

  VastaaPoista
 7. Aivan uskomattoman kaunista on syntymässä!! Silloin pitää luoda, kun on sen aika- ne muut hommat kyllä ehtii!

  VastaaPoista