torstai 29. toukokuuta 2014

Helatrostaina 2014

Kotona ollaan mieli virkistäytyneenä. Ihanaa ja surullista tavata sisaruksia. Ihanaa nähdä, jutella ja halata heitä, surullista huomata, miten ikä meitä kuluttaa. Veljeni sydän ei halua jaksaa toimia, tosi surullista. Kuitenkin oli ihana tavata ja muistella menneitä ja miettiä tulevaa. Yksi vanha asia, liittyen vanhempiemme perunkirjoitukseen, oli jäänyt roikkumaan ja sekin saatiin nyt selviteltyä.
Västerås-Fagersta akselilla oli täysi kesä, vihreää, kukat kukkivat ja oli lämmintä. Siis oikea kesäloma-jakso minulle. Takaisin tullessa täällä pohjoisessa kesä oli jatkunut vain hyvin, hyvin pienin askelin. Perennat juuri ja juuri nostelevat päitään. Luulin, että vika on minun perennapenkissä, mutta tänän aamuna kävin pyörälenkillä ja pyöräilin Torniossa olevan Arboretumin ohi, niin ei sielläkään kasvit+kukat olleet sen pidemmällä. Täytyy vain rauahssa odotella sadetta ja lämpöä.
Puoliso lähti pohjoiseen kalareissulle ja näin voin nauttia kaappien ja komeroiden läpikäymisestä. En ymmärrä kuka noihin kaappeihin kaikkea tarpeetonta laittaa talteen??
Mukavaa Helatorstaita itse kullekin lukijalle.

6 kommenttia:

 1. Miullakin on samanlaisia itsestään täyttyviä komeroita ja kaappeja:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nämä komerot? Ei löytynyt paljoakaan pois laitettavaa, jotain kuitenkin.
   Seuraaaksi käyn vaatehuoneen virkaa tekevään paikkaan.

   Poista
 2. Nämä nykyajan kaapit ovat itsestään täyttyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sellaisia ne näyttävät olevan. Auttaiskohan se, että vähentää kaappeja?

   Poista
 3. Juu, sama vika meijän komerois, kirppiksil o nii täyttävää tavaraa ja jotenkin joutuvat meijän kaappeihi tai täyttävät pesukoneen...hhmmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie haluaisin, että osa näistä kaapin tavaroista menisi kirppikselle, mutta se vaatii paljon työtä ja ei ole ilmaistakaan. Todennäköisesti osa tavaroista päätyy kierrätykseen. Ja sitten käyn rohkeasti vaatehuoneen kimppuun....

   Poista