keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kevättä jo ilmoissa


Talviloma meni että hurahti, hiihtokilometrejä kertyi yhteensä noin nelisenkymmentä ja tulihan sitä tuijoteltua televisiosta Shotsin kisojakin, muutaman tunnin verran. Ilmat olivat kohtalaiset, jopa aurinkokin näyttäytyi parina päivänä. Pakkasta ja 0-keliä, ihan niinkuin talvella voi olla. Yhtenä iltana olin miniäni ja pojanpoikien kanssa katsomassa Ylläksen Navettagallerialla pidettyä 'Keijujen peijaat' fantasiaesitystä.  Tomas tykkäsi, Matias ei. Tottakait sinä iltana oli sitten se kirein pakkanen, -16 astetta ja tapahtuma oli ulkoilmatapahtuma!
Meinasi mummum varphaat jäätyä.
 Oli mulla mukana myös muutama käsityö, mutta ei ne oikein käteen tarttuneet. Yhtä 'ufoa' kudoin jonkinmatkaa, oli villasukkanen jonka olin aloittanut parisen vuotta sitten, se sukka tuli valmiiksi, mutta paria sille saa taas odotella....
Pari kirjaa lomallani luin, toinen niistä oli Pauliina Rauhalan kirjoittama 'Taivaslaulu' ja toinen pokkaridekkari. Että sellainen lomanen.
Sain kudottua kangaspuissani olevan loimen loppuun, töiden viimeistely on menossa, eli kuvia ei vielä ole. Tässä kuitenkin kuva yhdestä kudonnaisestani, viime kesän satoa.

Kysymyksessä on kauppakassi, materiaaleina olen käyttänyt pellavaa ja juuttia. Kassissa on vuori, minkä voi sulkea nyörillä.
Kevättä on jo melkoisesti ilmassa, talitintit tisrskuttelee ja varikset ovat alkaneet parveilemaan, kyllä se kevättä tietää. Mukavaa helmikuun loppua ja kevään alkua teille kaikille lukijoille ja antoisia käsityöhetkiä itse kullekin.

2 kommenttia:

 1. Pian se loma kuluu !
  Hiihtoja minäkin katselin, muut lajit ei kiinnosta.
  Upea kassi, tuollaisia vaan lisää.
  Mukavaa kevään odotusta ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniin kassin olet kutonut. Hyvää kevään jatkoa sinulle

  VastaaPoista