tiistai 4. helmikuuta 2014

Helmikuun hektisiä hetkiä

Ja taas on helmikuu? Vastahan se oli vuosi sitten. Lunta olemme saaneet jo sen verran hyvin, että läheisen Kokkokankaan hiihtolatu on avattu ja on hyvässä kunnossa. Pari-kolme kertaa olen suksia käynyt kokeilemassa ja hyvältähän ne tuntuivat, ihan niinkuin viimetalvenakin. Eilen innostuin kuntoilemaan hieman liikaa, aamupäivällä kävin hiihtämässä 10 km ja iltasella oli Pilates-tunti, missä lihakset oli jo melkoisessa rääkissä. Ja kuten arvaatte, kostautuihan moinen urakoiminen. Istuin loppuillan sohvan nurkassa enkä jaksanut sanoa 'ässääkään'. Missähän vaiheessa sitä ihminen oppii, ettei ole enään ihan parikymppinen?

Kangaspuiden kaide on lyönyt tiuhaan tahtiin ja tässä ohessa olevassa kuvassa on muutama viimeistelemätön työ. Lisänä kuva seinätekstiilisarjasta, mitkä kudoin viime syksynä.
Tänään jatkan istuinalustojen kanssa, sain eilen laitettua loimen kudontavalmiiksi ja nyt eikö kutomaan!
Shotsin kisat ovat alkamassa ja tuotteet tulisi saada valmiiksi ennen kisojen varsinaista alkamista. Olenhan kertonut, että olen melkoinen penkkiurheilija ja seuraan tosi paljon tv:stä tulevia urheilulähetyksiä. Seuraavat viikot tietää, mitä tekee. Olen varannut monta virkkaus-  ja neuletyötä tulevia istuntoja varten. katealustoja valmistumassa ja tuossa alemmassa kuvassa
                                       on seinäteksiili, mikä valmistui viime syksynä.
                                         

Heleätä helmikuunalkua teille lukijat

4 kommenttia:

 1. Kauniita, kaikki värisävyt on niin luonnosta :) Kivasti olet korostanut tuota seinävaatteen kauneutta asettamalla sen tuohon villiviinin värien viereen kuvattavaksi., jess :)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi seinävaate, ja alustat onilosen värisiä.
  Mukavaa helmikuuta.

  VastaaPoista
 3. Voi kun kauniita töitä taas.
  Ihanat harkitut värit.

  ps. kiitos siitä kuvasta, olipa kaunis pelleriini, en varmaan vaan osaa siitä kuvasta matkia !

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja harmoonista! Tuossa aiemmassa krapilla värjätyissä- postauksissa oli mielestäni uskomattoman hienot sävyt!!!

  VastaaPoista