maanantai 2. syyskuuta 2013

mukavia syyspäiviä odotettavissa

Nyt on jo kolmas päivä syyskuuta menossa,  aurinkoinen ja lämmin päivä alkamassa. Ennen aamulenkkiä kirjoittelen muutaman sanasen. Tuolla 'pajan' puolella on kiirettä pitänyt, tietyt työt pitää saada valmiiksi ja siihen ei ole muuta keinoa kuin istua ja kutoa, kutoa ja kutoa. Sen jälkeen alkaa vimmattu viimeistelytouhu ja tuotteiden lähetys. Seuraava tilaustyö jo kummittelee mielessä, materiaalit on tilattava nyt, jotta ne ovat täällä tälläviikolla. Ensi viikon lomailemme mieheni kanssa mökillämme Ylä-Lapissa ja teemme pienen tunturivaelluksen, mikäli kelit myöten antaa.  Tänä syksynä Lapissa saa nauttia kauniista ja värikkäästä ruskasta.

Ohessa kuvaa 'riemuraita'-kokeilustani. Erivärisiä paperinarun pätkiä on jäänyt aikaisemmista töistäni ja sain idean kokeilla, miltä ne näyttäisivät kun niitä vain peräkkäin kutoo. Mitä pidätte?


Omasta mielestä tästä tuli kivan näköistä., voisinpa kutoa vaikka pitkän liinan, jota voin sitten käyttää myös ns kateliinana, koska paksu paperinaru kestää hyvin kuumia astioita.
Nyt aamulenkille, mukavia syyspäiviä lukijoilleni.

9 kommenttia:

 1. Näyttäkin kyllä niin kauniilta pinnalta.
  Korjasin sen fb linkin, katsos että toimiiko hyvin.

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuosta iloisesta kauniista tuloksesta. Hyvää reissua teille, voi kun minunkin mieleni tekisi samoilemaan..ehkä joskus

  VastaaPoista
 3. Hei, iloisen värikäs liina, oliskin varmaan kiva tosi piristävä kateliinana, eri teema kattauksiin, joulu, pääsiäinen, joku muu kiva viikonloppu y.m.s
  Mukavaa lomanaikaa reissulle:)

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi upealta tuollainen liina pöydällä piristäisi harmaana syksyisenä aamuna, kun kaikki on plää:)

  VastaaPoista
 5. Minäkin värien ystävänä tykkään kovasti tuollaisesta liinasta:)
  Mukavia päiviä sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Kaunissävyinen tulee liinasta:)

  VastaaPoista
 7. hauska idea, mukavalta näyttää, toteuta ihmeessä kaitaliina ideasi. rentouttavaa lomaa:)

  VastaaPoista