torstai 1. elokuuta 2013

Mistä lisää aikaa?

Tänään on perjantai ja pitäisi ehtiä tekemään 'tuhatjayksiasiaa' ennen iltaa. On kudontatöiden viimeistelyä, pitäisi ommella loput vetoketjut tyynynpäällisiin, nurmikko leikata, käydä lenkillä ja kaupassa, laittaa ruokaa ja ehkäpä paistaa pannukakku, jne paljon, paljon muuta.
Olen ollut monta viikkoa uppotuneena kotisivujeni uusimiseen ja facebookin opetteluun. Ne ei enään näillä kymmenillä ole niin yksinkertaisia asioita opetella.
Ja sitten öisin on iskenyt 'luovuus' eli mietin ja fundeeraan kaikenlaisia käsityöasioita, ja mitä näistä fundeerauksista voisi toteuttaa. Sellaista se nyt on.
Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa uusittua kotisivuani, niin osoite on www.kankuritar.fi.  Kuvia sieltä vielä uupuu, mutta tulevat, kun kuvien käsittelijä ehtii niitä käsittelemään. Noilta sivuilta on myös linkki fb-sivuilleni.
Mukavata viikonloppua, ihanaa kun lupeissa on kaunista ilmaa.

5 kommenttia:

 1. Menempä kurkkimaan.. ompas sinulla tekemistä..ota jo jotain pois tuosta listasta

  VastaaPoista
 2. Kävin kurkkimassa sivujasi, myös niitä fb-sivuja ja tykkäsin!

  VastaaPoista
 3. kotisivusi vaikuttivat selkeiltä, yritin tykätä Kankuria fb:ssä, jostain syystä se ei tällä kertaa onnistunut. tääl pääs myös krooninen ajan puute!

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava taas pitkästä aikaa käydä sivuillasi..fundeeraminen on niin kiva sana, olin jo sen ihan unohtanut täällä Keski-Suomessa =)

  VastaaPoista