tiistai 27. elokuuta 2013

mie seku vain......

Niin, nyt tuntuu siltä, että on aivan pakko kirjoittaa muutama rivi ihan 'seku vain'. Olimme pienellä junamatkalla, eli kävimme pojan perhettä kurkkaamassa ja vietettiin samalla miniän synttäreitä. Ilmat oli kauniit ja lämpimät, aivan mahtavat ulkoilmajuhlimiseen. Kirjoitin aikaisemmin, että nukumme junassa hyvin, tällä kertaa espanjalainen nuorisoryhmä piti huolen siitä, että emme nukkuneet hyvin. Sellaistahan se on julkisilla välineillä liikkuessa, meitä on monenlaista kulkijaa.
Tulomatkakaan ei mennyt ihan Strömsön mukaisesti. Kesken junamatkamme mieheni sai puhelinsoiton, missä kerrottiin, että automme oli löydetty Kolarin suunnalta! Olimme jättäneet sen lukittuna Kemin rautatieaseman parkkipaikalle meitä odottamaan. Hienosti sanottuna, automme oli otettu 'luvatta käyttöön' elikkä oikeasti se oli varastettu ja matkattu niin pitkälle kun bensaa oli riittänyt, elikkä Kolariin asti. Kysymyksessä on mieheni kesäauto, joka on vuotta vaille 'antiikkibiili'. Tänään hän lähti sitä hakemaan pois, saa nähdä missä kunnossa autovanhus on, poliisin mukaan starttimoottori on hajoitettu, oven lasi rikottu, etuovea kolhittu ja saa nähdä mitä muuta. Harmittaa ja suututtaa kovasti mieheni puolesta, koska hän on pitänyt auton todella hyvässä kunnossa.
En oikein ehtinyt sitten junamatkan aikana virkkailla enkä koukkuilla, sapetti niin kovasti.
Yhden kuvan tässä julkaisen, Hän on Stella-neiti, kotipihansa vartiopaikalla!


Tulen aina hyvälle mielelle kun katselen Stellaa. Tältä paikalta näkee hyvin koko alueen!

Mukavia kesäpäiviä teille kaikille. Nyt on aamulenkin aika ja sen jälkeen kangaspuut alkavat kolisemaan.

5 kommenttia:

 1. Voi että kun ei kaikki opi mikä on omaa tai toisten tavaraa, kyll se sapettaa ihan hirveesti. Autoni on varastettu muutaman kerran ja aina yhtä hirveä olo sen jälkeen..

  VastaaPoista
 2. Voi hirvitys miten ikävää. En jaksa tajuta tuota varastamista, ja rikkomista. Miksi pitää kohdella toisen omaa noin huonosti.
  Toivottavasti autosta saadaan vielä korjattua käyttökelpoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se omaisuuteensa kohdistunut väkivalta harmittaa. Minulla muutama vuosi sitten eräs epäilty henkilö poltti autoni lunastus kuntoon. Oli se kova paikka, sain pelätä henkenikin puolesta jälkeenkin päin.

   Poista
 3. Kiukuttaa varmasti tuollainen. Meiltä joskus kauan sitten varastettiin ensin perämoottori ja parin vuoden päästä koko vene ja kyllä silloin pisti todella vihaksi. Se oli ainoa keino päästä saaritontille.

  VastaaPoista
 4. harmin harmi, olisivat ajaneet bensatankin tyhjäksi ja jättäneet paikat rikkomatta! Stella-neiti on kaunis, hänen vartioimaltaan pihalta ei varmaan voro vie yhtikäs mitään!

  VastaaPoista