keskiviikko 7. elokuuta 2013

käsityökori on tullut takaisin

Mökille jäänyt käsityökori on tullut takaisin kotiin. Jostain syystä en vain saa otetta korissa oleviin käsitöihin, siellä on nimittäin valmistumassa selänpesimiä koukkuamalla ja nyt en jaksa innostua koukkuamaan. Korissa oli myös kahdet käsityösakset ja niitä olen kyllä tarvinnut. Viimeistelen kudontatöitäni seuraavaa myyntitapahtumaa varten, tapahtuma on tuolla naapurimaan puolella viikon kuluttua. Paikka on nimeltään Strömsund.
Siskonmies oli käymässä ja otti valokuvia. Tässä ohessa hänen ottama kuva Daaliastani, jonka ensin luulin vain kasvavan puuksi, mutta tulihan siihen kukkakin! Kerrassaan upean värinen ja kokoinen.
Luvassa pilvinen ja lämmin päivä. Ensitöikseni laitan tillit kuivumaan ja sen jälkeen on ihan pakko lähteä aamulenkille, ennenkuin alkaa satamaan tai tulee niin lämmintä, että saan taas itse mennä 'kuivuriin'.
Mukavaa torstaipäivää kaikille lukijoilleni.

5 kommenttia:

 1. Upean värinen kukka, joskus nuo daaliat kasvavat korkeiksi, anopillani oli aikoinaan navetan räystään korkeuksissa kukkivia daalioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Daaliat tai niinkuin äitini sanoi 'joriinit' ovat yksi kesän kauneimmista kukkasista, niin pienet, kuin suuretkin Daaliat.

   Poista
 2. Komea kukkanen ja värinenkin myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oli kyllä yllätys, että kukka on noin suuri, halkaisijaltaan lähes 20 cm. Toinen kukka on kehittymäss, toivottavasti näitä kesäpäiviä riittää, että se ehtii aueta.

   Poista
 3. eiks olekkin hyvä, kun on erilaisia käsitöitä ramilla, voi valita sen mikä milloinkin miellyttää. minullakin kasvaa joriineja pitkästä aikaa, kun sain muutamia juurakoita keväällä naapuriltani, nyt ne kukkivat täyteläisen punaisin kukin ilokseni:)) toivon sinulle onnistunutta reissua sinne rajantaa;)

  VastaaPoista