torstai 25. heinäkuuta 2013

Aurinko antaa energiaa

Ihanaa, kesä tuli uudelleen. Nyt on vain niin, että ei jaksa olla kuin vähän aikaa auringon paisteessa ja sitten on hakeuduttava varjoon, sitten taas aurinkoon, varjoon jne. Vähän kuin olisi ikiliikkuja. Aurinko antaa energiaa, mutta nyt juuri ei jaksa edes lehteä lukea, ehkäpä huomenissa.  Kudottuja tuotteitakin olisi vaikka kuinka paljon viimeistelyä vailla, mutta nyt haluan vain vaeltaa auringosta varjoon ja vastoinpäin.
Aurinkoisia ja mukavia kesäpäiviä kaikille.

7 kommenttia:

 1. Mukavaa että joku toinenkin vaeltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt hellitti ilmojen puolesta, satoi vettä ja ilma raikastui.

   Poista
 2. Ihanaa nauti nyt kesästä !

  Minulla on samanlainen olo, on pidettävä blogilomaa ♥

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus:) Ihania värjäyspäiviä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi ja tunnuksestasi. Palaan siihen myöhemmin. Ihania värejä lankoihin olet saanut.

   Poista
 4. totta, aurinko lataa akkujamme ja silloin ei samalla parane niitä heti kuluttaa, vaan oleilla rauhallisesti mieli asennossa;) kyl itsekkin hain korkealla kannolla seisten aina mahdollisimman varjoisasta kohden seuraavan vattupuskan pomittavaksi. nyt sitten keittelen taas illan viilennettyä satsin hilloa, kuten jo niin monena muunakin päivänä. mehumaija saa pitää vapaapäivää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täällä alkoi helle hellittämään, satoi vettä ja ilma raikastui. Pieni yrtti- ja kasvimaanikin piristyivät vesisateesta. Marjojen poiminen ja niiden jatkokäsittely on kovaa puuhaa. Kiitos viestistäsi.

   Poista