tiistai 14. toukokuuta 2013

sekamelskaa työhuoneessani

Hei, tällainen sekamelska on työhuoneessani kun innostun kutomaan!
Tässä on menossa värien suunnittelua paperinarusta tehtäviin katealustoihin ja tietenkin jatkan vielä Fantinkin kanssa. Nautin tällaisesta 'sotkusta', mutta sitten kun loimi on loppuunasti kudottu, työhuoneessani on aivan toinenlainen järjestys. Ei uskoisi saman ihmisen työtilaksi!


Sain viimeisteltyä 'isoäiti'-hartiahuivin. Ja tuntuu oikeastaan aika tyhjältä, kun työ on valmis ja useiden vuosien työrupeama on takanapäin. Mielessäni kyllä jo siintelee seuraavan 'isoäidin' valmistus. Sinisiä lankoja on kertynyt pilvin pimein koreihin, pusseihin, laatikoihin ja ties minne. Että tulossa on!!
Tässä lupaamani kuva valmiista työstä. Koko on n. 60 x 180 cm.Mukavaa arkista aherrusta kaikille lukijoilleni. Tänään oli täällä meilläkin päin jo päivällä yli +10 astetta. Pionin alut alkavat jo kurkkimaan.


10 kommenttia:

 1. Kaunis peitto ja hallittu sekamelska on paras työtila:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi. Joskus on sellainen olotila, että päässäni on tuo sama sekamelska ja menee jonkin aikaa, että sen saa purettua työksi.

   Poista
 2. Sekavasta kuvastasi näkyy innostus ja inspiratio joka vallitsee kun olet työsi luomoissa.
  Minulla samalaista ja sitten tyhjää kun siivouksen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silloin kun teen mattoa, poppanaa tai jotain muuta vanhoista lakanoista ja kuteista, silloin sitä työhuoneessani vasta sekavaa onkin, mutta siitä ympärillä olevista räsykudekasoista alkaa luovuus kukkia. Kiitos viestistäsi.

   Poista
 3. Komea on torkkupeitto sinullakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosiaan tämä työ oli monenvuoden työ! Aloitin virkkailemaan näitä vihreäpohjaisia 'isoäitejä' lähes kymmenen vuotta sitten. Joenkin tuo vihreä väri ei inspiroinut minua ja neliöt jäi lojumaan laatikon pohjalle. Ja tässä taannoin kun en kangaspuillani voinut tehdä mitään, jatkoin näiden neliöiden virkkaamista ja tulihan sitä valmista loppujen lopuksi.

   Poista
 4. Ompa upea tuo peitto,kuin kesäinen kukkaniitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kevät ja kesä minullekin tuli mieleen, kun sain peiton valmiiksi. Tänä aamuna aurinko herätti jo kello 5 paistamalla suoraan kasvoihini. Ihana tapa herätä.
   Kiitos viestistäsi.

   Poista
 5. Ihana peitto, minulle väreistä tulee mieleen meri ja sen pohjan värikkäät kasvit ja eläimet!
  Kiitos vierailustasi blogissani!

  VastaaPoista