maanantai 1. huhtikuuta 2013

pipo ja sen tupsu

Pääsiäinen on tältä vuodelta ohi. Oli aivan ihanat ilmat, auringon paistetta jokainen päivä, tuli ulkoiltua kävellen ja hiihtäen.  Esikoinen oli lapsiensa ja koiransa kanssa meitä ilahduttamassa. Harmillista kun päivät vierähti niin nopeasti ohi, ja taas huushollissamme on tosi hiljaista.
Aloittelin jo ennen pyhiä tekemään pipoa itselleni ja sain sen valmiiksi eilen illalla. Syy pipon valmistukseen oli se, että ostin uudet sukset ja ne oli väriltään punaiset ja niissä on hieman mustaa ja valkoista. NIIN pitihän päähän saada samaan värisävyyn sopiva pipo!
Tällainen siitä tuli, lankana olen käyttänyt 7-veljestä. Etsin kauan lehdistä ja netistä mallia ketjusilmukoilla virkattuun tupsuun, en löytänyt, niin sitten tein ihan tavallisen tupsun. Olen nimittäin nähnyt kuvia sellaisista tupsuista, pitäisi näköjään aina laittaa talteen kuvat ja ohjeet mitkä kiinnostavat.

Malli on ns aivan omasta päästä, ja kutoessa koko ajan kokeilin tulevan pipon sopivuutta päähäni. Nyt  vain kun aurinko alkaa lämmittämään ilmaa, niin ulos ja lenkille uusi pipo päässä.  Mukavaa huhtikuun alkua.......  

6 kommenttia:

 1. Tottakai pitää piponkin sointua uusiin suksiin:)
  Ja kauniin pipon oletkin tehnyt. Kelpaa siun hankia hiihdellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, miltä se nyt näyttäisi, jos uusien suksien kanssa olisi se ikivanha vihreä-lila pipo!
   Johan sitä oravatkin nauraisivat! Kiitos kommentistasi

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Minunkin mielestä siitä loppujen lopuksi tuli ihan passeli.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Selkeät värit ja perinteinen malli, kyllä siitä ihan hyvän näköinen tuli, vaikka malli olikin 'omasta päästä'

   Poista