lauantai 23. maaliskuuta 2013

mukavata maaliskuun loppua

Maaliskuu  on  loppumaisillaan, huhtikuu tulossa  ja lunta ja pakkasta on vielä ihan yli sietorajan vaikka talvesta tykkäänkin. Tänä keväänä on kuitenkin ollut ihan hyviä hiihtokelejä ja onhan niitä kilometrejä jonkin  verran tullutkin, ei kuitenkaan sitä määrää kuin viimevuonna. Eilen oli ihan mukava, pieni pakkaskeli ja hiihto- kilometrejä kertyi 12. Täällä rajalla asuessa, meillä on käytettävissä kummankin maan hiihtolatuja ja niitä sitten hyväksi käytämme. Tänään on 'ateljee' päivä, täytyy saada yksi työ loppuun kudottua ja viimeisteltyä, eli tänään ei ulkoilla, ehkä huomenna, hyvänä päivänä.

Tällaista olen ateljeen puolella tekemässä, arvaako kukaan mitä tässä on valmistumassa?Pellavasydämen Mervi blogissaan kyseli meiltä lukijoilta seuraavaa:
"Minkälainen hamstraaja sinä olet? Tuleeko kerättyä kaappeihin turhaa tavaraa?"  
Täytyy tunnustaa, että hieman löytyy hamstraajan vikaa, varsinkin näissä käsityötarvikkeissa, muissa tavaroissa ei niinkään. Yleensä noudatan tyttäreni antamaa ohjetta, kerran vuodessa on hyvä siivota 'muuttosiivous'! Ja katsos kummaa, ei niitä tavaroita kovin paljon sitten nurkkiin jää pyörimään.

2 kommenttia: