keskiviikko 6. helmikuuta 2013

'Luovia' töitä


Helmikuu on menossa jo hyvää vauhtia eteenpäin päivä päivältä. Kaamos on poistunut ja talven selkä taittunut, myös täällä Perämeren pohjukassa. Hiihtokilometrejäkin on tullut jo muutama kymmen. Ja jos ilmat tällaisena pysyy, niin lisää kilometrejä tulee. Luntakin on saatu ihan riittävästi, en kaipaisi enempää. Lumen kanssa on saanut askarrella ihan mukavasti mutta totuus on,  että onhan se 'luovaa' puuhaa! Ja käden jälki näkyy, ainakin lumikolan varressa!

Otin vastaan sytomyssy haasteen ja sain valmiiksi kolme myssyä ja  postitan ne annettuun osoitteeseen. Kiitos Lankapirtin Matleenalle neuvoista, nämä myssyt ovat virkattu 100% puuvillalangasta.

Kansallispuvun liivikangas on valmistunut ja matkannut tilaajalle. Loppuloimeen kudoin muutamia kokeiluja ja lapin ihminen kun olen, niin tällainen tuli yhdestä kokeilusta. En tiedä mitä siitä teen, aika näyttää. Langat ovat vanhoja raanulankoja edesmenneen anoppini varastoista. Miten lie sattuikaan olemaan minulle sopivia värejä!


Tällä hetkellä ulkona on noin -16 astetta ja kirkas tähtitaivas. Tarkoittanee sitä, että huomenaamulla ei tarvitse miettiä lumenluomista. Luomistyö kyllä väikkyy mielessäni, nimittäin uuden loimen luominen seuraavaan työhöni. Siitä sitten myöhemmin lisää.

5 kommenttia:

 1. Ompa upea kangas, muuta ei pysty ihastukselta sanomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi, en voi sille mitään, että Lapin värit ovat minulle tosi tärkeitä.

   Poista
 2. Sinä olet kyllä taitava, kangaspuiden ääressä !!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, yritän parhaani ja toivoisin olevani vieläkin taitavampi. Yleensä kun alkaa vain tekemään jotain omaa luomusta 'loppuloimeen' niin siitä voi tulla todellakin yllättävää.

  VastaaPoista