torstai 10. tammikuuta 2013

UFOn esittelyä!

Taito-lehden face-booksivuilla oli juttua Ufoista, eli käsityömaailmassa se tarkoittaa keskenjääneitä ja -eräisiä käsitöitä.  Tämä alla kuvaamani tuote oli sellainen. Aloitin sen tekemisen vuosi sitten, mutta valitsin lankaan nähden liian paksut, metalliset puikot. Ja kutominen oli tosi hankalaa. Sain yhden säärystimen melkein valmiiksi ja sitten tuli stoppi vastaan. Jälki ei tyydyttänyt minua ja jätin teelmäksen korin pohjalle ja ajattelin, että kylläpä se aika hoitaa homman!  Niin hoitikin, kylläkin omasta toimestani. Purin kudelman, ostin pienemmät, puiset sukkapuikot ja siitähän se homma sitten pyörähti käyntiin. Tässä on tulosta.


Nämä säärystimet ja kämmekkäät ovat lahja tyttärelleni. Malli on hänen suunnittelema joskus 80-luvulla, jolloin hän kutoi säärystimet ja vanttuut tällä oheisella mallilla. Olen pitänyt hänen tekemiään säärystimiä tosi paljon ja nyt toivon mukaan ilahdutan häntä näillä tuotteillani.  Lankana olen käyttänyt 7-veljestä.

Mukavaa viikonloppua kaikille blogissa vieraileville


3 kommenttia:

 1. Tosi kiva kuvio noissa säärystimissä ja kämmekkäissä.
  Puna-valkonen on tosi pirteä yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos viestistäsi. Värit ovat samanlaiset kuin tyttäreni kutomissa asusteissa. Värit ovat pirteät, niinkuin kirjoitit, ja raikkaat.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kauniit asusteet.
  Kiva kuulla että sinäkin tykkäät virkkailla, ja vielä isoäitiä :)

  VastaaPoista