perjantai 7. joulukuuta 2012

Talven kukkia?


Parisen viikkoa enään Jouluun ja onneksi tänne Perämeren pohjukkaankin saatiin maa valkoiseksi. On tuntunut hurjalta ja kurjalta, kun pakkasta on -20-asteen tienoilla ja maa on 'mustana'. No nyt on pakkasta -5 astetta ja maa valkoinen, hyvältä tuntuu.
Tänä viikonloppuna on aika kirjoittaa joulukortit ja tehdä kauppalista joulun ajan ruokiin tarvittavista materiaaleista. Luin juuri sanomalehdestä piparkakkutalon teko-ohjeen ja taidanpas rakentaa sellaisen täksi jouluksi. Ja siippa saa lähteä katselemaan, löytyiskö sopivaa joulupuuta.
Kudoin muutama vuosi sitten muutaman kapeahkon hartiahuivin valkoisesta hyvin ohuesta Mora-villalangasta. Yhden huivin kudoin lenkkimohairilla. Huivi jäi kaapinhyllylle, josta huomasin sen kaappisiivousta tehdessäni. Päätin hieman piristää huivin ulkonäköä ja tällainen siitä tuli.


 Kukat virkkasin samaisesta Mora-villalangasta ja sitten kiinnitin pienet lilat helmet kukkien keskelle.
Tämä päivä taitaa mennä 'isoäidin' kokoamisessa ja sitten katselen TV:stä urheilua, 'urheiluhullu' kun olen ja tietenkin samalla kudon kaulahuivia itselleni. Löysin lähikaupasta Novitan Silmu-lankaa puoleen hintaan ja kun värikin oli 'minun väri' niin ostoskoriinhan langat päätyivät ja kohta kaulaanikin.
Mukavaa joulun odotusta teille kaikille lukijoilleni.


2 kommenttia:

  1. Voi kun kaunis !!!
    Nuo kukat tekevät huivista aivan uudenlaisen .

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Minunkin mielestä huivista tuli 'uusi'!

    VastaaPoista