perjantai 21. syyskuuta 2012

..kutoi kangasta......

Nyt olisi tarve hyvistä vinkeistä!  Minulla on suuri määrä erivärisiä säie-lankoja enkä oikein saa inspiraatiota niiden käytölle. Säielangastahan kudottiin muutamia vuosia (ainakin 10 v) sitten kovasti seinätekstiilejä ja tapani mukaan tietenkin hamstrasin lankoja tulevia töitä varten. Kudoin muutaman tilaustyön ja kun  'laiskanryijy'-buumi meni ohi niin  lankoja jäi melkoisesti jäljelle hyllyille pölyttymään. Nyt haluaisin hyllyt muille tavaroille ja mietin mitä noista langoista voisi tehdä. Apuva tarvittaisiin!

Pajallani eli fiinimmästi sanottuna ateljeessani on tänä viikonloppuna avoimet ovet. Sain eilen luotua ja puihin vedettyä uuden huiviloimen silkkivillasta. Tänään sitten on vuorossa loimen loppurakentaminen ja kutomisen aloitus. Silkkivilla-lanka  on aivan ihana materiaali. Huiveista tulee ihanan pehmeitä ja keveitä eivätkä ne ärsytä herkkääkään (mikä sana!) ihoa.

Tulossa ihana syyspäivä

1 kommentti:

  1. Kiitos vierailustasi blogissani. Täytyy sanoa että olen kerännyt tänää vuonna tooosi paljon verihelttaseitikkiä viimeksi tänään. Nyt olen värjännyt jalat ja lakit erillään ja olen ollut erittäin tyytyväinen väreihin.
    Tänään keittelin samettijalkoja, verihelttaseitikin jalkoja ja erilaisia keltaisia seitikkejä, huomenna sitten värjäilen lankoja ja postaan sitten.
    Tämä värjääminen on mielenkiintoista ja innolla odottaa että mitä väriä tulee. Varsinkin tuo samettijalka nyt odottaa....

    VastaaPoista