torstai 16. elokuuta 2012

Tyynyjä, koreja, kasseja....

Vihdoinkin sain nämä 'räsytyynyt'- ja '-korit' viimeisteltyä. Se on kyllä tosiasia, että loimenluonti, kankaanrakentaminen ja itse kutominen tapahtuu aika nopeasti, mutta tämä viimeistelytyö vie aikaa. Joskus tuntuu siltä, että sormet ovat kuin puukapulat kaikkien päättelysolmujen solmimisien jälkeen.

Raanunkin sain pilkottua ja ommeltua yhteensä 4 kassia/laukkua lisää.  Oli hyvä, että viimeisessä Taitolehdessä oli vuorenteko-ohje kudottuun laukkuun, siitä sai hyviä vinkkejä, vaikka ohjetta ei kirjaimellisesti noudattanutkaan, ohessa kuva 'Katrilli'-kasseista/laukuista.


Muutama löhöilypäivä mökillä teki hyvää.  Aurinko paistoi, ei paarmoja, ei sääskiä eikä polttiaisia vaikka mökki sijaitsee erämaajärven rannalla Ylä-Lapissa. Lämpötilat vaihtelivat  päivisin +18- +24 C-asteeseen. Joutsenten kailotus kurkien säestyksellä kuului kaukaa, ei autojen hyrinää eikä muutakaan melua.  Viimeisen mökki-päivän kruunasi aamuvaellus läheiselle Pulju-tunturille. Lapin luonto on karu mutta kaunis.  Antoisia loppukesän päiviä kaikille blogin lukijoille.
1 kommentti:

  1. Kauniita töitä. Mietin tässä kun muuttolaatikoita purkasin miten vanhoja tekstileitä, mitä ei koskaan pidä mutta ei raski luopua ,voisi uudelleen tuunata. Mitä voisi tehdä vanhoista äitini nuoruudenaikaisista pellavista käsipyyhkeistä? Ajan patinaa nissä on jo. Niin katsoppa blogiani siellä on postia sinulle!

    VastaaPoista